• Miellyttävä vaniljantuoksu
  • Kiinteät, helposti siivottavat paakut
  • Lähes pölyämätön
  • Sitoo tehokkaasti hajuja

PrimaCat Ultra Compact on laadukas, 100 % luonnonsavesta eli harmaasta natriumbentoniitista valmistettu kissanhiekka. Hiekan hienojakoiset rakeet ovat erittäin imukykyisiä sitoen nopeasti ja tehokkaasti epämiellyttäviä tuoksuja, minkä lisäksi bentoniitilla on luonnostaan antibakteerisia ominaisuuksia. Ultra Compact -kissanhiekan avulla siivoat kissasi hiekkalaatikon kädenkäänteessä, sillä hiekan muodostamat kiinteät paakut on helppo nostella pois puhtaan hiekan seasta. Hiekan hento vaniljainen tuoksu tekee sen käsittelystä entistä miellyttävämpää, ja erittäin hienojakoinen tekstuuri tuntuu mukavan pehmeältä kissasi tassujen alla.

Erinomaisen imukykynsä ja tehokkaan paakkuuntumisensa ansiosta Ultra Compact -kissanhiekka kestää pitkään. Lähes pölyämätön hiekka pitää myös paikat puhtaina, sillä se pysyy hiekkalaatikossa eikä sotke kissan valtakuntaa. Pölyämättömyys myös tukee kissasi terveyttä, kun hiekkapöly ei pääse ärsyttämään kissan keuhkoja.

Täysin kierrätettävä, kantokahvallinen 7 litran pahvipakkaus on kätevä kantaa kotiin lähimmästä ruokakaupastasi. PrimaCat Ultra Compact -kissanhiekka on saatavilla myös hajusteettomana.

Kissa on hyvin tarkka hiekkalaatikkonsa siisteydestä. Poista kiinteät paakut hiekkalaatikosta päivittäin ja lisää sopiva määrä uutta hiekkaa tilalle. Vaihda hiekka kokonaan esimerkiksi kerran viikossa tai sitten, kun hiekka vaikuttaa likaiselta. Hiekkalaatikon ei pidä haista. Kissanhiekka voi tukkia viemärin eikä maadu kompostissa, joten laatikosta kerätyt paakut ja likainen hiekka hävitetään sekajätteen mukana.

Jos haluat kokeilla kissallesi uutta kissanhiekkamerkkiä tai -laatua, totuta kissaa pikkuhiljaa uuteen hiekkaan. Kissa ei välttämättä tahdo asioida hiekkalaatikossaan, jos hiekka on vaihtunut kerralla uuteen tai hiekka on muutoin epämieluinen kissalle. Lisää ohut kerros uutta hiekkaa vanhan hiekan päälle, jotta kissa tottuu uuden hiekan tuoksuun ja koostumukseen. Vaihda vanha hiekka kokonaan uuteen, kun uusi hiekka vaikuttaa olevan kissalle riittävän tuttu.

Pakkauskoot:
7 kg

Koostumus

Natriumbentoniitti, hajuste.

Käyttöohjeet

  1. Täytä laatikko hiekalla, laita vähintään 7 cm.
  2. Siivoa paakut päivittäin. Älä laita paakkuja WC-pönttöön, vaan hävitä ne sekajätteen joukossa.
  3. Lisää hiekkaa tarpeen mukaan ylläpitääksesi noin 7 cm syvyyden.

Valmistettu

Turkissa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.