• Luonnollinen ja hajusteeton
  • Tehokkaasti paakkuuntuva
  • Korkea hajunsitovuus
  • Ei pölyä

PrimaCat Ultra Compact -kissahiekka tuo arjen ylellisyyttä kissasi hiekkalaatikkoon. Hajusteeton Ultra Compact -hiekka on valmistettu laadukkaasta luonnonsavesta eli harmaasta natriumbentoniitista, jolla on luontaisesti antibakteerisia ominaisuuksia. Hiekan erittäin hienojakoiset rakeet imevät tehokkaasti kosteutta ja sitovat erinomaisesti epämiellyttäviä tuoksuja, minkä lisäksi hiekka tuntuu miellyttävältä kissasi tassujen alla. Ultra Compact -kissanhiekka helpottaa arkeasi, sillä hiekan muodostamat kiinteät paakut siivoaa hiekkalaatikosta nopeasti ja vaivattomasti.

Ultra Compact -hiekan erinomainen imuteho ja tehokas paakkuuntuminen tekevät hiekasta käytössä riittoisaa. Nostele vain paakut pois ja lisää tarvittaessa puhdasta hiekkaa. Lähes 100 % pölyämätön hiekka ei sotke paikkoja, vaan pysyy omalla paikallaan hiekkalaatikossa ja pitää hiekkapölyn poissa kissasi keuhkoista.

Ota kantokahvalla varustettu, täysin kierrätettävä 7 kilon pahvipakkaus mukaan lähikaupastasi. Voit valita PrimaCat Ultra Compact -kissanhiekasta myös miedosti vaniljalla hajustetun vaihtoehdon.

Jos kissan hiekkalaatikko ei ole riittävän puhdas, kissa todennäköisesti nyrpistää sille nenäänsä ja tekee tarpeensa jonnekin muualle. Jotta kissa kävisi hiekkalaatikolla mielellään, kiinteät paakut kannattaa poistaa laatikosta päivittäin ja vaihtaa hiekka kokonaan esimerkiksi viikoittain tai viimeistään sitten, kun hiekka ei ole enää puhdasta. Sekajäte on oikea paikka hiekkapaakkujen ja likaisen hiekan hävittämiseen, ei viemäri tai komposti.

Haluatko vaihtaa kissasi hiekan uuteen merkkiin tai laatuun? Kissanhiekan vaihtaminen kannattaa tehdä vähitellen, sillä kissa saattaa karttaa outoa hiekkaa ja kieltäytyä käymästä asioillaan hiekkalaatikossa. Totuta kissa uuteen hiekkaan ripottelemalla ohuelti uutta hiekkaa vanhan hiekan päälle. Kun uuden hiekan tuoksu ja koostumus alkavat olla kissalle tuttuja, voit vaihtaa vanhan hiekan kerralla uuteen.

Pakkauskoot:
7 kg

Koostumus

Natriumbentoniitti.

Käyttöohjeet

  1. Täytä laatikko hiekalla, laita vähintään 7 cm.
  2. Siivoa paakut päivittäin. Älä laita paakkuja WC-pönttöön, vaan hävitä ne sekajätteen joukossa.
  3. Lisää hiekkaa tarpeen mukaan ylläpitääksesi noin 7 cm syvyyden.

Valmistettu

Turkissa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.