Kissanhiekka
 / 
Fresh-kissanhiekka

Fresh Unscented valkoinen hajustamaton kissanhiekka

PrimaCat Fresh Unscented
PrimaCat Fresh hajustamaton kissanhiekka
  • Raikas valkoinen hiekka
  • Laadukasta kalsiumbentoniittia
  • Erittäin imukykyinen
  • Helposti siivottava
  • Hajusteeton
  • 100 % luonnollinen

Hajustamaton kissanhiekka, joka sopii tarkkanenäisellekin kissalle. Laadukas ja hajusteeton PrimaCat Fresh Unscented -kissanhiekka sitoo kissanhiekkalaatikon hajut tehokkaasti pitäen kissasi valtakunnan raikkaana ja miellyttävänä. Raikas ja 100 % luonnollinen kalsiumbentoniitti on luonnonsavea, joka on erittäin imukykyistä. Hiekka muodostaa nopeasti kiinteän, näppärästi siivottavan paakun jätöksen ympärille, mikä tekee hiekkalaatikon siivoamisesta helppoa ja vaivatonta. Kiinteät, murentumattomat paakut tekevät kissanhiekasta myös erittäin riittoisaa, sillä sinun ei tarvitse vaihtaa koko hiekkalaatikon sisältöä kerralla – poistat vain paakut!
Kaunis valkoinen väri on hiekalle luontainen, sitä ei ole tehty kemiallisesti.

Kissan hiekkalaatikon puhdistus:
On tärkeää pitää kissan hiekkalaatikko puhtaana säännöllisesti, sillä kissa on erittäin tarkka hiekkalaatikon puhtaudestaan. Poista kiinteät paakut hiekkalaatikosta päivittäin ja vaihda kissanhiekka kokonaan viikoittain tai, kun se ei ole enää hygieenistä. Kissanhiekkaa ei tule hävittää laittamalla sitä viemäriin tai kotikompostiin.

Oletko vaihtamassa kissanhiekkaa?
Kissat voivat olla hyvin tarkkoja käyttämästään kissanhiekasta ja kieltäytyä käymästä asioilla uuden kissanhiekan vaihtuessa hiekkalaatikkoon. Vaihtaessasi kissanhiekkaa, tee vaihdos vähitellen ripottelemalla ohut kerros uutta hiekkaa vanhan hiekan päälle. Kissan tottuessa uuden hiekan tuoksuun ja tekstuuriin, voit vaihtaa kokonaan kissanhiekkalaatikon sisällön uuteen hiekkaan.

Pakkauskoot:
5 l
10 l

Koostumus

Kalsiumbentoniitti.

Käyttöohjeet

  1. Täytä laatikko hiekalla, laita vähintään 7 cm.
  2. Siivoa paakut päivittäin. Älä laita paakkuja WC-pönttöön, vaan hävitä ne sekajätteen joukossa.
  3. Lisää hiekkaa tarpeen mukaan ylläpitääksesi noin 7 cm syvyyden.

Valmistettu

Euroopassa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.