PrimaCat suché krmivo pro kočky

PrimaCat-tuotteiden valmistusmaat

PrimaCat-kuivaruoat sekä Classic-sarjan märkäruuat valmistetaan Tsekissä eurooppalaisista raaka-aineista. Fileelihaiset Fillets-annospussit valmistetaan huippulaatuisesta kana- ja tonnikalafileestä thaimaalaisessa tehtaassa, jossa valmistetaan myös ihmisruokatuotteiksi tarkoitettuja tuotteita. Toimittajamme käyttää luonnollisesti vain vastuullisia, delfiiniystävällisiä pyyntitapoja.

PrimaCat-kissanmakkara valmistetaan Virossa omalla tehtaallamme, ja raaka-aineet makkaroihin tulevat Suomesta sekä Baltian maista. PrimaCatin uuden tuotevalikoiman kissanherkut tullaan jatkossa valmistamaan Euroopassa, tarkemmat tuotekohtaiset valmistusmaat löydät tuotesivuiltamme.

Meille PrimaCatilla kissanruoan laatu on erittäin tärkeää ja sen vuoksi hyväksymme tuotteisiimme vain laadukkaimpia raaka-aineita ja käytämme vain sertifioituja ja tarkastettuja yhteistyötehtaita, jotka yltävät täyttämään tiukat laatuvaatimuksemme. Yrityksellämme on omavalvontajärjestelmä ja jokaiseen valmistettavaan tuotteeseen tuote- ja laatumäärittely. Seuraamme tuotelaatumme tasaisuutta ja mahdollisia poikkeamia myös laboratoriotestein. Suomen elintarviketurvallisuusviranomainen valvoo rehuja ja rehutoimijoita omalla tahollaan.

Lisätietoa tuotteiden alkuperämaista ja valmistusmaista saat asiakaspalvelustamme.

Kaikilla ruokatuotteillamme on 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu, sillä me olemme tyytyväisiä, vain mikäli sinä olet tyytyväinen. Jos ostamasi tuote ei vastannut odotuksiasi tai maistunut kissallesi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme korvata sinulle koitunutta harmia. Samalla saamme arvokasta palautetta tuotteistamme, jotta pystymme kehittämään niitä jatkuvasti.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!