PrimaCat katt torrfoder

PrimaCat-kuivaruokien resepti

PrimaCat on jo yli 60-vuotias suomalainen tuotemerkki, jonka tavoitteena on tarjota kissalle luontaista ja terveellistä ruokaa jokaiselle kissalle. Tarjotaksemme parasta mahdollista kissanruokaa, tutkimme suomalaisten kissanomistajien toiveet ja tarpeet ja kehitimme tuotevalikoiman niiden mukaisesti. 

PrimaCat Kitten & Indoor -kuivaruokamme ovat vehnättömiä, eivätkä ne sisällä lainkaan maissia tai lisättyä sokeria. Kissan ruokinta on taitolaji. Tiedämme, että kissat voivat olla välillä hyvinkin valikoivia ruokansa suhteen, eikä uusien ruokien tuominen kissan ruokavalioon ole aina helppoa. Tämän vuoksi olemme panostaneet ruokien maistuvuuteen lisäämällä kuivaruokiimme herkullista tuoretta lihaa, jota kissan on vaikea vastustaa.

PrimaCat Grain Free -kuivaruoissa tyypilliset viljat on korvattu vaihtoehtoisilla hiilihydraatin lähteillä, joten se sopii useimmille ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville kissoille. 

Viiden superfoodin sekoitus kaikissa kuivaruoissamme toimii luontaisena antioksidanttien lähteenä, jotta kissasi voi hyvin kaikissa elämänvaiheissa. Kaikkien PrimaCat-kuivaruokien proteiinista 90 % on eläinperäistä, sillä eläinperäiset proteiinit ovat kissan tärkein energianlähde. Tarkkaan suunnitellun reseptin luonnolliset prebiootit pitävät yllä hyvälaatuisten suolistobakteerien kasvua ja tukevat kissan sisäelinten terveyttä sekä ruoansulatusta. Lisätty lohiöljy, sinkki ja biotiini pitävät kissasi turkin hyväkuntoisena ja kynnet vahvoina ja terävinä.

PrimaCat-kuivaruoat löydät ruokakauppojen lemmikkihyllyltä, ympäri Suomen. Katso kaikki PrimaCat-jälleenmyyjät.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!