Maine Coon

Maine Coon

Suurikokoinen ja näyttävä Maine coon on tasapainoinen ja rauhallinen kissa. Se on myös sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen muiden eläinten kanssa, mutta tarvitsee paljon tilaa. Tutustu vinkkeihimme kissojen tutustuttamiseen.

Maine coonin tiheä, tuuhea ja vedenpitävä turkki vaatii perinpohjaista harjaamista viikoittain. Omistajaansa maine coon kiintyy voimakkaasti eikä se viihdy pitkiä aikoja yksin. Maine coon osaa myös olla hyvin hellyydenkipeä ja osoittaa hellyyttänsä erityisen raivoisasti. Lue lisää kissan elekielestä ja viestinnästä.

Maine coonille kannattaa varmistaa erilaisia kiipeilymahdollisuuksia. Se pitää usein myös valjasulkoilusta sekä innostuu yleensä piilotus- ja vaanimisleikeistä.

Tyypillisiä tuntomerkkejä:

  • ilvesmäiset tupsut korvissa
  • pistävä ”pöllönkatse”
  • lihaksikas ja näyttävä

Lue lisää Maine Coon -kissoista.

PrimaCatin filmitähti Sky esittäytyy:

Sky on Maine coon -uros, joka nauttii kotona leikkimisestä sekä vuorotellen rentoutumisesta ja osallistumisesta kodin askareisiin. Sky rakastaa pesualtaassa makoilua ja pyykkikorissa nukkumista. Aamuisin Sky tulee herättämään ja kun palvelijoista joku on saatu hereille, juoksee hän ruokakaapille ja vaatii ruokaa.

Sky'ta voi seurata Instagramissa @escapeslittlesky.