Yhteistyökumppanit

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry toimii edistääkseen lemmikkien, tuotantoeläinten ja luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia valistuksen ja käytännön toimien avulla. Pesu ry on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY:n jäsenyhdistys. PrimaCat tukee Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistystä lahjoittamalla prosentin tuotostaan kodittomien kissojen hyväksi. 

PrimaCat käynnisti vuonna 2010 TARTU TASSUUN! Kissalle Koti –kampanjan yhteistyössä Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys PESU ry kanssa. Kampanjan tavoitteena on löytää kodittomille kissoille vastuullinen koti sekä edistää tilapäiskotitoimintaa. 

Lue lisää PrimaCatin tekemästä hyväntekeväisyydestä eläinten hyväksi.

Sey ry

Toimimme kiinteästi yhteistyössä Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry:n kanssa, joka on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY:n jäsenyhdistys.

PrimaCat on mukana tukemassa SEY:n kissatietosivustoa (www.kissatieto.fi). Sivuston tarkoitus on antaa lisää tietoa kissan vastuulliseen omistamiseen liittyen ja rohkaista kissojen leikkaamiseen kodittomien kissojen määrän vähentämiseksi.

 

Kissakahvila Freija

Rovaniemeläisen Kissakahvila Freijan kissat nauttivat lihaisasta PrimaCat-ruokatarjonnasta päivittäin. Täytämme kissojen kupit ja tarjoamme jokaisen kävijän matkaan ilmaisen näytepussin. Kuulemma myös PrimaCat-herkut ovat erityisesti kissojen mieleen. Tutustu lisää Kissakahvila Freijan kissanelikon elämään.

 

SPONSOROINTI

PrimaCat haluaa tukea suomalaista kissaharrastustoimintaa ja olla mukana luomassa ikimuistoisia hetkiä kissanäyttelyissä sekä muissa kissamaisissa tapahtumissa ympäri Suomen. Sponsorointiohjelmaamme on mahdollista hakea mukaan kaksi kertaa vuodessa. Tammi–kesäkuun kannatusjaksolle voi hakea 14.10.–31.11.2019 ja heinä–joulukuun kannatusjaksolle 1.3.–15.4.2020. Lue lisää sponsorointiohjelmastamme. 

 Sponsorointihakemuksen voit lähettää täältä

SUOMEN ROTUKISSAYHDISTYS RY

Suomen Rotukissayhdistys ry (SUROK) on uranuurtaja Suomen rotukissatoiminnassa. SUROK on toimintansa alkuvuosista lähtien järjestänyt kansainvälisiä rotukissanäyttelyitä. Ensimmäinen näyttely pidettiin 01.- 03.04.1961. Näyttelyssä oli mukana 43 kissaa, joista ulkomaisia oli 19. Viime vuosina yhdistys on järjestänyt vuosittain neljä näyttelyä, joihin osallistuu keskimäärin 600 kissaa. Yhdistys järjestää myös erilaisia jäsentapahtumia, joiden ohjelmassa on mm. eläinlääkärien luentoja sekä rotuesittelyitä.

Uudenmaan Rotukissayhdistys ry

Uudenmaan Rotukissayhdistys on Suomen Kissaliiton (Suomen Kissaliitto) ja Fédération International Félinen (FIFe) alainen rotukissayhdistys, joka on perustettu vuonna 1984. Yhdistys on tarkoitettu kaikille kissoista ja kissaharrastuksesta kiinnostuneille. Vaikka kissasi ei olisikaan rotukissa, hyödyt URKin jäsenenä monista eduista sekä saat kissaharrastuksellesi pienen mutta pirteän rotukissayhdistyksen tuen.

Keski-Suomen kissayhdistys ry

Kes-Kis ry eli Keski-Suomen kissayhdistys ry on vuonna 1991 perustettu Suomen Kissaliitto ry:n alainen Keski-Suomen alueella toimiva kissayhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kissojen tuntemusta ja arvostusta sekä toimia kissaharrastajien yhdyssiteenä Keski-Suomessa. Valvomme ja ohjaamme rodunjalostustoimintaa, tutkimme kissojen kasvatus- ja hoitokysymyksiä sekä neuvomme kaikissa kissojen kasvatukseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös kissanäyttelyitä, näyttelymatkoja ja harjoitamme julkaisutoimintaa. Virallisten kokousten lisäksi pyrimme järjestämään jäsenille esitelmätilaisuuksia ja yhteistä virkistystoimintaa.

Porok ry

Pohjoinen Rotukissayhdistys eli POROK on perustettu vuonna 1993. Yhdistyksemme tarkoituksena on jakaa kissatietoutta Pohjois-Suomen asukkaille ja toimia samalla linkkinä Suomen Kissaliittoon ja muihin Suomen rotukissayhdistyksiin. POROKin ensimmäinen kissanäyttely järjestettiin Kokkolassa 11.-12.6.1994. Siitä lähtien yhdistyksemme on järjestänyt vuosittain rotukissanäyttelyitä Pohjois-Suomen alueella. Toimintaamme kuuluvat lisäksi esittelynäyttelyt, joiden tarkoituksena on esitellä eri kissarotuja ja jakaa kissatietoutta asiasta kiinnostuneille. Järjestämme myös erilaisia jäsentapahtumia kuten askarteluiltoja, kasvattajakursseja, näyttelymatkoja ym.

FINTICAt ry

FINTICAt kissayhdistys ry on vuonna 2009 perustettu yhdistys, jonka päämääränä on edistää kissaharrastusta sekä parantaa kissojen asemaa Suomessa ja kansainvälisesti. FINTICAt järjestää Suomessa TICA-näyttelyitä, tukee jäseniään kissa-asioissa, välittää rekisteröityjen kasvattajien pentuja sekä ennen kaikkea ylläpitää hauskaa yhdessäoloa TICA:n ohjeiden mukaan.

4Stars Cat Club ry

4 Stars ry on perustettu kissaharrastajien johdosta marraskuussa v. 2016 ja kuulumme eurooppalaiseen World Cat Federation (WCF) -järjestelmään. Yhdistyksemme linjaukset ovat World Cat Federation:n asettamien määräysten mukaisia ja tavoitteenamme on kasvattaa puhdasrotuisia kissoja, suojella kissojen oikeuksia, järjestää rotukissanäyttelyitä ja olla mukana alalla toimijoiden koulutuksessa.