Voita PrimaCat Vespa, Kerää kuitit ja voita

Osta PrimaCat-tuotteita ja voita uniikki Vespa!

Saisiko olla laadukasta kissanruokaa ja luotettava italialainen Vespa? Me PrimaCatilla tunnemme kissojen ruokintaan liittyvät haasteet ja siksi teemme sitä mitä parhaiten osaamme: laadukasta kissanruokaa. Kumitassut ja liikkumisen vapauden tuntee puolestaan perinteikäs italialainen Vespa, joka on jo 75 vuotta valmistanut parhaalla osaamisellaan laadukkaita skoottereita. Ostamalla PrimaCat-tuotteita 30 euron edestä sinulla on mahdollisuus voittaa uniikki, PrimaCatille kustomoitu Vespa. 

 

Kuinka osallistua

1. Osta valitsemastasi kaupasta PrimaCatin tuotteita 30 €:lla kampanjan aikana. Sinun ei tarvitse ostaa kerralla 30 €:lla, vaan tuotteita voi olla useammalla kuitilla. Katso PrimaCatin jälleenmyyjät.
2. Täytä tietosi ja lataa kuitit tai kuvat kuiteista tällä sivulla olevalle lomakkeelle kampanjan aikana 1.5.-31.8.2021.
3. Toista kohta kaksi joka kerta, kun olet ostanut PrimaCat-tuotteita 30 €:lla.
4. Odota, että arpaonni suosii!

Arvonta palkinto, Vespa Primavera 50 cc -skootteri

 

PALKINNOT

Osallistujien kesken arvotaan kolme PrimaCatille kustomoitua Vespa Primavera 50 cc -skootteria. Vespat ovat ulkoasultaan uniikkeja: väreinä upeat, PrimaCatin pakkauksista tutut vaaleanpunainen, keltainen ja vihreä, jotka kääntävät taatusti katseita liikenteessä. Vespojen molempia sivuja koristaa bengalin pentu ja The Art of Feeding a Cat -teksti.


lAAJA VALIKOIMA LAADUKKAITA TUOTTEITA

Me PrimaCatilla kunnioitamme aidosti kissojen luontoa ja hyvinvointia; testatusti maistuvat PrimaCat-tuotteetsisältävät aina runsaasti lihaa eivätkä lainkaan vehnää, maissia tai lisättyä sokeria. Tiedämme, että kissan ruokinta on taitolaji, ja voi olla, että kaikesta vaivannäöstä huolimatta kissa ei suostu syömään. Siksi haluamme tehdä kokeilusta mahdollisimman riskitöntä, ja tarjoamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun. PrimaCat-tuotteet ovat saatavilla helposti muiden ostosten ohessa päivittäistavarakaupoista.

 

 

Nyt on hyvä hetki testata erilaisia kuivaruokiamärkäruokia, herkkuja tai vaikka PrimaCat-hiekkaa. Kaikki PrimaCat-tuotteet kuuluvat tähän kampanjaan.

 

Laadukkaat kissanruoat PrimaCat

Lataa kuitit ja osallistu Vespojen arvontaan

Kiitos, että valitsit PrimaCatin. Ostettuasi PrimaCat-tuotteita 30 €:lla valitsemastasi kaupasta rekisteröi kuitti tai kuitit alla olevalle lomakkeelle 31.8.2021 mennessä. Voit osallistua arvontaan uudelleen joka kerta, kun olet ostanut PrimaCatin tuotteita 30 €:lla. 

Täältä voit lukea arvonnan säännöt. Arvonta suoritetaan syyskuun 2021 aikana ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Arpaonnea!

* Pakolliset kentät on merkitty tähdellä

Osallistujan koko nimi. Tietoa käytetään voitosta ilmoittamiseen arvonnan voittajalle.
Osallistujan puhelinnumero. Tietoa käytetään voitosta ilmoittamiseen arvonnan voittajalle.
Osallistujan sähköpostiosoite. Tietoa käytetään voitosta ilmoittamiseen arvonnan voittajalle.
Osallistujan asuinpaikkakunta. Tieto tarvitaan palkinnon toimittamista varten.
Kenttään on mahdollista ladata rajoittamaton määrä tiedostoja.
Rajoitus: 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, pdf, .