PrimaCat Kokeile riskittä tyytyväisyystakuu

Kokeile PrimaCatin tuotteita riskittä

Kissan ruokinta on taitolaji, ja toisinaan se vaatii vähän vaivannäköä parhaaltakin taitolajin asiantuntijalta.

PrimaCatin tuotteiden reseptit ovat valmistettu suomalaisten kissanomistajien toiveiden pohjalta. Toteutimme Suomen suurimman kissanruoka-alan kuluttajatutkimuksen*, minkä perusteella lähdimme jäljittämään reseptejä, jotka auttaisivat kissanomistajia selättämään kissan ruokintaan liittyviä haasteita. PrimaCat-tuotteet vastaavat siis erityisesti suomalaisten kissojen ja kissanomistajien toiveisiin. 

näin totutat kissaN uuteen ruokaan

Kissa voi olla ruokansa suhteen kovin valikoiva etenkin uusien ruokien kohdalla. Kissoja pidetäänkin usein nirsoina eläimiä, vaikka usein kyse on kuitenkin puhtaasti tottumuksesta, sillä uudet tuoksut ja maut voivat tuntua kissasta aluksi epäilyttäviltä. Kissan kannattaakin antaa tutustua uuteen ruokaan rauhassa. Ruoan vaihtaminen kannattaa aloitta tarjoamalla uutta ruokaa vanhan tutun ruoan rinnalla. Uuteen ruokaan voi vaihtaa pikkuhiljaa kun kissa on tottunut sen tuoksuun ja makuun. 

Kissan ruoan vaihtamista voi helpottaa myös lisäämällä ruoan maistuvuutta yhdistämällä kuiva- ja märkäruokaa. Esimerkiksi soup-keittoruoat toimivat oivallisena tuotteena lisäämään maistuvuutta. Enemmän vinkkejä kissan ruoan porrastettuun vaihtamiseen voit lukea täältä. On kuitenkin hyvä muistaa, että kissan nirsoilun takana voi olla useita muita syitä, lue mistä kissan nirsoilu voi johtua.


Tyytyväisyystakuu

Ymmärrämme kuitenkin, että kaikesta vaivannäöstä huolimatta herkullinenkaan ruoka ei aina maistu kissalle. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä. Annamme 100 % maistuvuus- ja laatutakuun kaikille PrimaCat-ruokatuotteille ja hyvitämme ostamasi tuotteen, mikäli emme onnistuneet miellyttämään kissasi makunystyröitä.

PrimaCat nöjdhetsgaranti kattmat


Mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen tai se ei täytä tuotteidemme korkeita laatuvaatimuksia, täytä ja lähetä lomakkeemme ja asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä. Muista liittää mukaan ostokuitti.

Tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostokuitin päiväyksestä. Hyvitämme yhden pakkauksen yhtä tuotetta asiakasta kohden.

*Omnicom Media Group, markkinatasoinen kissatutkimus, 2017, n=1905