Tartu Tassuun

PrimaCat etsii kodittomille kissoille koteja yhdessä Pesu ry:n kanssa.
 

Tartu Tassuun PESU ry PrimaCat


Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry toimii edistääkseen lemmikkien, tuotantoeläinten ja luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia valistuksen ja käytännön toimien avulla. Pesu ry on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY:n jäsenyhdistys. PrimaCat on tehnyt yhteistyötä Pesu ry:n kanssa kissojen hyvinvoinnin edistämiseksi jo yhdentoista vuoden ajan. 

PrimaCat on etsinyt Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys Pesu ry:n kodittomille kissoille koteja jo vuodesta 2010. Facebookin kautta toimivan Tartu Tassuun! Kissalle Koti –kampanjan tavoitteena on löytää kodittomille kissoille vastuullinen koti sekä edistää tilapäiskotitoimintaa. Vuonna 2020 oman kodin löysi ennätykselliset 333 koditonta kissaa. PrimaCat tukee Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistystä lahjoittamalla myös osan tuotostaan eläinsuojelutoimintaan. 

Yhdentoista vuoden yhteistyön aikana Pesu on hyötynyt yhteistyöstä PrimaCatin kanssa monella eri tavalla. Lahjoitusvarat käytetään kaikkineen kodittomien eläinten hyväksi, on tukisummasta yhdistykselle iso apu. Sillä maksetaan muun muassa yhdistykselle välttämättömän varastotilan vuokraa kuukausittain. Varastoa käytetään lähinnä kodittomien eläinten lahjoitusruokien ja -tarvikkeiden varastointiin ja jakeluun, mutta myös yhdistyksen materiaalien säilytykseen sekä satunnaisesti myös eläinten vastaanottoon.

Tartu Tassuun -kampanja on pyörinyt kissapuolella aktiivisesti koko yhteistyön ajan. Kissojen kotiutuminen on viime vuosina lähtenyt toden teolla käyntiin, ja PrimaCatin Pesulle antama näkyvyys on ollut isossa roolissa. Pelkästään vuoden 2020 aikana kotiutettiin 333 kissaa, joka on ennätysmäärä koko yhdistyksen historiassa.

Liity kampanjan Facebook –faniksi ja tee hyvää kanssamme! 

PrimaCat Tartu tassuun kodin löytäneet kissat 2020

 

Kissojen asialla 

Meille PrimaCatilla kissojen hyvinvointi on sydämen asia. Pesu ry:n lisäksi PrimaCat tekee yhteistyötä monen muun yhdistyksen kanssa ja sponsoroi vuosittain useita kissatapahtumia. 

Ostamalla PrimaCat-tuotteen teet teon kissojen hyväksi, sillä jokaisen PrimaCat-tuotteen tuotosta lahjoitamme 1% hyväntekeväisyyteen.