Tartu Tassuun

PrimaCat etsii kodittomille kissoille koteja yhdessä Pesu ry:n kanssa.
 

Tartu Tassuun PESU ry PrimaCat


Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys PESU ry toimii edistääkseen lemmikkien, tuotantoeläinten ja luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia valistuksen ja käytännön toimien avulla. PESU ry on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY:n jäsenyhdistys. PrimaCat on tehnyt yhteistyötä PESU ry:n kanssa kissojen hyvinvoinnin edistämiseksi jo yhdentoista vuoden ajan. 

PrimaCat on etsinyt PESU:n kodittomille kissoille koteja vuodesta 2010. Facebookin kautta toimivan Tartu Tassuun! Kissalle Koti –kampanjan tavoitteena on löytää kodittomille kissoille vastuullinen koti sekä edistää tilapäiskotitoimintaa. Vuonna 2021 oman kodin löysi 202 koditonta kissaa. PrimaCat tukee PESU:a lahjoittamalla myös osan tuotostaan eläinsuojelutoimintaan. 

Pitkän yhteistyön aikana PESU ry on hyötynyt yhteistyöstä PrimaCatin kanssa monella eri tavalla. Koska lahjoitusvarat käytetään kaikkineen kodittomien eläinten hyväksi, on tukisummasta yhdistykselle iso apu. Sillä maksetaan muun muassa yhdistykselle välttämättömän varastotilan vuokraa kuukausittain. Varastoa käytetään lähinnä kodittomien eläinten lahjoitusruokien ja -tarvikkeiden säilytykseen ja jakeluun, mutta myös yhdistyksen materiaalien varastointiin sekä satunnaisesti myös eläinten vastaanottoon.

PrimaCat tukee PESU ry:n toimintaa


”Kissakriisi Suomessa on todellinen, eikä rajoitu vain kesäkissoihin - valitettavasti isompi ongelma ovat heitteille jätetyt populaatiokissat, jotka arkuutensa vuoksi monesti tuomitaan toivottomiksi tapauksiksi. Pitkään jatkunut yhteistyö PrimaCatin kanssa on pelastanut PESU:n monta kertaa, milloin kissanhiekan tai -ruoan muodossa, milloin taas eläinlääkärikassan täydennyksessä. PrimaCatin avulla olemme saaneet pelastettua jo useita satoja kissoja, koska yhdistyksemme on pystynyt auttamaan haastavissakin tilanteissa.”

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys PESU ry:n puheenjohtaja Riikka Ala-Hulkko
 

Tartu Tassuun -kampanja on pyörinyt kissapuolella aktiivisesti koko yhteistyön ajan. Kissojen kotiutuminen on viime vuosina lähtenyt toden teolla käyntiin, ja PrimaCatin PESU:lle antama näkyvyys on ollut isossa roolissa.

Liity kampanjan Facebook –faniksi ja tee hyvää kanssamme! 

PrimaCat Tartu tassuun kodin löytäneet kissat 2021

 

Kissojen asialla 

Meille PrimaCatilla kissojen hyvinvointi on sydämen asia. PESU ry:n lisäksi PrimaCat tekee yhteistyötä monen muun yhdistyksen kanssa.

Ostamalla PrimaCat-tuotteen teet teon kissojen hyväksi, sillä jokaisen PrimaCat-tuotteen tuotosta lahjoitamme 1% hyväntekeväisyyteen.