PrimaCat Classic toiveiden mukainen kissanruoka

Toiveiden mukainen kissanruoka: Mistä se koostuu?

Toteutimme Suomen suurimman kissanruoka-alan kuluttajatutkimuksen*, johon vastasi lähes 2 000 suomalaista kissanomistajaa. Kysyimme kissanomistajilta, mitkä ovat tärkeimpiä valintakriteereitä kissanruoalle, ja tärkeimmäksi koettiin ruoan maistuminen kissalle. Kissat voivat olla syömisen suhteen nirsoja, jolloin ruokinnasta tulee taitolaji, jonka kanssa moni kissanomistaja kamppailee päivittäin. Maistuvuuden lisäksi ruoan terveellisyydellä ja ruokinnan helppoudella on merkitystä.

Tutkimuksen perusteella lähdimme jäljittämään reseptejä, jotka auttaisivat kissanomistajia selättämään kissan ruokintaan liittyviä haasteita. Uudistuneet PrimaCat-tuotteet vastaavat siis erityisesti suomalaisten kissojen ja kissanomistajien toiveisiin. Vaikka uudet reseptimme ovatkin herkullisia, tunnemme kissat ja heidän vaihtelevat mieltymyksensä niin hyvin, että haluamme tarjota kissanomistajille riskittömän kokeilun antamalla 100 % maistuvuus- ja laatutakuun kaikille PrimaCat-ruokatuotteille.

TUTKIMUS PALJASTAA SUOMALAISTEN KISSANOMISTAJIEN TOIVEET 

Tutkimuksessa kysyimme omistajilta tärkeimpiä kissanruoan valintakriteereitä. Kissaa halutaan ruokkia terveellisesti, ja ruoan terveellisyyteen vaikuttavista ominaisuuksista tärkeimpänä pidetään korkeaa lihapitoisuutta. Toisena vastaajat kokevat tärkeäksi, että kissanruoka ei sisällä lisättyä sokeria. Kolmantena kriteerinä nousee viljattomuus

PrimaCat kissanruoan toivotuimmat ominaisuudet

Kissa on lihansyöjä, joka tarvitsee enemmän proteiineja kuin koira. Eläinperäisten proteiinien sisältämät aminohapot ovat kissan elimistölle välttämättömiä. Kissan ravinnossa tulee olla riittävästi myös rasvaa, kivennäisaineita, vitamiineja ja välttämättömiä rasvahappoja. Hiilihydraateista, kuten sokereista kissat eivät hyödy ollenkaan. Useiden tutkimusten mukaan kissat eivät edes maista makeaa. Hiilihydraattipitoinen ruoka voi myös lihottaa kissaa.

PrimaCat toivotuimmat maut

Suomalaisten kissojen suosikkimauksi tutkimuksesta nousee kana. Toisen sijan sai kala, ja kolmannen nauta. Myös lammas löytyi toivelistalta.

PrimaCat toivotuimmat koostumukset

Tutkimuksen mukaan ​84 % suomalaisista kissoista saa kuivaruokaa ja 75 % märkäruokaa päivittäin. Ylivoimaisesti suosituin koostumus märkäruoissa on palat hyytelössä tai kastikkeessa. Vesi tai liemi, patee ja mousse jäävät selkeästi näiden taakse. 

Kyselyssä korostui myös toive helppoudesta: sekä ruokapakkauksen helppokäyttöisyydestä, että hyvästä saatavuudesta. Helpoimpana pakkauksena koettiin annospussit, joita suosi kaksi kolmasosaa vastaajista, ja niitä haluttiin ostaa mieluiten 12 kappaleen lajitelmina. Hyvä saatavuus helpottaa kissanomistajan arkea, kun kissanruoka on helppo napata mukaan omien ruokaostosten yhteydessä.

CLASSIC-TÄYSRAVINNOT TÄYTTÄVÄT SUOMALAISTEN KISSANOMISTAJIEN TOIVEET 

Suomen suurimman kissanruokatutkimuksen pohjalta syntyivät lihaisat ja viljattomat PrimaCat Classic-märkäruoat: 

  • Korkea lihapitoisuus: 88 %:sti eläinperäiset suikaleet
  • Ei viljoja eikä lisättyä sokeria
  • Suomalaisten kissojen suosikkimaut: siipikarja, nauta, kala ja lammas
  • Valittavana joko kastike tai hyytelö - molemmat lempikoostumukset!
  • Täysravinto helpossa annospussissa
  • Saatavilla yksittäin pakattuina tai lajitelmapakkauksina ruokakaupastasi
PrimaCat_Classic_märkäruoat

Classic-sarjan kissanruoat on kehitetty kuunnelleen, millaista ruokaa suomalaiset kissanomistajat haluavat kissoilleen tarjota - ja mitä kissat todennäköisimmin haluavat syödä. Tuotteet helpottavat kissan monipuolista ravitsemista. Lihaisat, viljattomat annosruoat ovat kissan täysravintoa eivätkä ne sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Makuina ovat siipikarja, nauta, lammas ja kala. PrimaCat Classic -kissanruoat ovat saatavissa marketeista kautta maan.

PrimaCat-tuotteet sisältävät aina runsaasti lihaa, eivätkä lainkaan vehnää tai lisättyä sokeria. Valikoimasta löytyy myös täysin viljattomia vaihtoehtoja. Löydät kaikki PrimaCat-tuotteet helposti päivittäistavarakaupoista.

PrimaCat Kokeile riskittä banneri

*Omnicom Media Group, markkinatasoinen kissatutkimus, 2017, n=1905

 

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!