Bengalikissa seisoo

PrimaCat tiedottaa! Classic-annospussien erissä havaittu laatuongelmaa

Olemme lähiviikkoina saaneet kuluttajapalautteita uusien PrimaCat Classic -annospussiemme laatuun liittyen; tuotteissa on havaittu epänormaalia hajua tai pullistumaa pakkauksessa. Iso kiitos teille, jotka olette olleet yhteydessä meihin ja auttaneet meitä havaitsemaan tuotevirheen! Löydösten perusteella emme valitettavasti ole pystyneet vahvistamaan tiettyä makuvarianttia tai tuote-erää, jossa viallista tuotetta esiintyy – täten on mahdollista, että satunnaisia viallisia tuotteita löytyy vielä. Paikallistamiemme viallisten annospussien perusteella tutkimme tarkkaan, mikä ongelman aiheuttaa ja kuinka se ratkaistaan. 

Tuotteista ei aiheudu lemmikeille vaaraa, mutta kehotamme kuitenkin välttämään näiden käyttöä, mikäli havaitset tuotteessa epänormaalin voimakkaan hajun. Hyvitämme luonnollisesti kaikki vialliset tuotteet kuluttajille.
 
Mikäli huomaat Classic-sarjan märkäruoissa jotain poikkeuksellista, kuten pullistumaa annospusseissa tai pahanlaatuista hajua, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme Tietoa meistä -sivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, niin pääsemme korvaamaan tuotteet sinulle. 

Työskentelemme ahkerasti, jotta voimme varmistaa oikean PrimaCat-laadun ja kissaystäville parhaan mahdollisen ruoan. Tiedotamme lisää heti, kun tuotannolliset haasteet on ratkottu.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!