PrimaCat lihaisat ja viljattomat kissanmakkarat

Lihaisa ja viljaton kissanmakkara nyt kaupoissa

Kissan ruokinta on taitolaji, ja joskus kissanomistaja joutuu tekemään melkoisia temppuja saadakseen kissansa syömään. Me tiedämme, sillä me kysyimme. Miltei 2000 suomalaista kissanomistajaa osallistui tutkimukseemme, jonka perusteella uudistimme koko PrimaCat-tuotesarjan. Yksi uutuustuotteistamme on innovatiivinen kissanmakkara, lihaisa täysravinto kätevässä pakkauksessa. Me teimme parhaamme, jotta sinun ei tarvitsisi keskittyä keksimään temppuja houkutellaksesi kissasi ruoan pariin, vaan saisitte yhdessä keskittyä ruokahetkeen. Parhaimmillaan se on yhteenkuuluvuuden ja välittämisen hetki kissalle ja omistajalle. 


MITÄ TEMPPUJA TEIMME
SAADAKSEMME RUOKAKUPPEIHIN MAHDOLLISIMMAN MAISTUVAN KISSANMAKKARAN:

Temppu 1: Kysyimme, mitä suomalainen kissanomistaja toivoo.
Tutkimus kertoi, että suomalainen kissanomistaja haluaa ruokkia kissaansa helposti saatavilla olevalla ruoalla, joka tekee kissalle hyvää. Kissanruoassa arvostetaan korkeaa lihapitoisuutta, vehnättömyyttä, ja sokerittomuutta sekä hyvää hinta-laatu-suhdetta.

Temppu 2: Kehitimme lihaisan reseptin ilman viljoja ja lisättyä sokeria.
Jätimme pois kaiken ylimääräisen, ja keskityimme saamaan aikaan täysravinnon, joka tukee kissan hyvinvointia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Makkaran tauriini- ja vitamiinisuhde on tasapainotettu. Kissanmakkaramme on sokeriton ja viljaton, eikä sisällä maissia, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia. Valmistimme reseptin kolmelle maistuvalle maulle: kala, nauta ja siipikarja

Temppu 3: Muotoilimme makkaraan mehevän koostumuksen.
Kissanmakkarassa on haettu kissalle miellyttävää rakennetta ja suutuntumaa  - rakkaudessa ja kissan ruokinnassa ovat kaikki keinot sallittuja!

Temppu 4: Suunnittelimme helppokäyttöisen pakkauksen
Halusimme muistaa tuotetta suunnitellessamme myös kissan ruokkijaa. Helppokäyttöisestä pakkauksesta makkara on helppo esimerkiksi pusertaa suoraan ulos, tai puolittaa odottamaan seuraavaa ruokintakertaa.

Temppu 5: Makutestasimme makkaran asiantuntijoillamme.
Makutestasimme makkaraa muun muassa kissakahviloissa, joiden karvainen asiantuntijaraati antoi hyvää palautetta tyhjin ruokakupein. Raadin mielestä makkara toimi erinomaisesti myös kuivaruoan houkuttelevuuden lisääjänä.

Kissanmakkaroiden asiakaspalautteita PrimaCat


Temppu 6: Toimitimme makkaran helposti saataville päivittäistavarakauppoihin.
Haluamme tehdä kissan laadukkaasta ruokinnasta helppoa tuomalla makkaramme, kuten kaikki muutkin PrimaCat-sarjan tuotteet, saataville sinne missä kissanomistajat muutenkin tekevät ostoksensa. PrimaCat-kissanmakkarat löydät kaikkien hyvin varusteltujen päivittäistavarakauppojen lemmikinruokaosastolta.
 

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!