Kissakahvila Freija on PrimaCatin yhteistyökumppani.

Kissakahvila Freijan kissat viettävät makoisaa elämää

PrimaCat tekee yhteistyötä Kissakahvila Freijan kanssa. Kissakahvilassa voit herkutella esimerkiksi Freijan oman paahtimon kahvilla sekä erilaisilla leivonnaisilla, samalla seurustellen kahvilan neljän suloisen kissa-asukkaan kanssa. Pääsimme tutustumaan kahvilan kissojen arkipäivään.

On syksyisen kirpeä perjantaiaamu Rovaniemen keskustan pääkadulla. Kissakahvila Freijannelijalkaiset työntekijät Vincent, Ludwig, Cecilia ja Musti ovat sukineet turkkinsa kiiltäviksi ja odottelevat jo ensimmäisiä asiakkaita. Ennen kuin ovet avataan, japanilaiskokin valmistamat tuoreet sushit asetellaan vitriiniin. Musti vilkaisee huokaisten vaaleanpunaisia lohiviipaleita.

Kissakahvila Freijan Musti-kissa PrimaCat.

 

Päivän ensimmäinen asiakas ottaa kinuskipalan kermavaahdolla, mikä on Ludwigin mielestä erinomainen valinta. Edellisenä iltana käyty vakava kasvatuskeskustelu käyttäytymisestä kermavaahdon äärellä on jo päässyt unohtumaan, ja Ludwig varaa innostuneena pöydästä itselleen parhaan paikan.

Kissan herkutteluhetki PrimaCat

 

Kaikki kissakahvilan lapsiasiakkaat saavat antaa kissoille PrimaCat-herkkupaloja, ja pussin rapina tuo aina vauhtia raukeimpaankin hetkeen. Muutenkin päivä on täynnä touhua. Cecilia leikkii kilisevillä palloilla Vincentin saalistaessa poronkarvaisia leluja.

Klo 14 on vihdoin lounasaika! Kissojen mielestä aamiaisesta on ainakin viikko. Tänään tarjoillaan PrimaCat lammasta kastikkeessa. Vincentin kuppi kiiltää ennätysajassa, ja tämän jälkeen käydäänkin taas jokapäiväinen kasvatuskeskustelu siitä, miten jokainen sai ihan saman määrän lihakastiketta, ja oman kastikkeen loputtua voi halutessaan siirtyä murokupille tai vesikupille, mutta ei toisten kastikkeille.

Kissakahvila Freijan kissa pedillä PrimaCat

 

Ruokailun jälkeen Ludwig ja Cecilia painivat asiakkaiden kenkien päällä, ja Musti puolestaan keskittyy nauttimaan hieronnasta ja maharapsutuksesta. Iltapäivästä kahvila vilkastuu, ja kissoilla on täysi työ nuuhkia kaikki takit ja ostoskassit. Noin klo 17 tarjoillaan päivälliseksi PrimaCat Fillets kanaa. Vincent on jälleen sitä mieltä, että muut saivat kokonaisen kanan mieheen, ja hän vain yhden haarukallisen.

Sulkemisajan jälkeen kissat vetäytyvät raukeina levolle ihmishenkilökunnan aloittaessa siivouksen. Vincent muistuttaa parveltaan, että illalliseksi tarjoiltavat PrimaCat- tonnikala-annokset pitää kyllä sitten punnita.

Kissakahvila Freija kissojen lepohetki PrimaCat

 

Tervetuloa Kissakahvila Freijaan! 

Kissakahvila Freijassa asuu neljä kissaa, jotka ovat kaikki sisaruksia keskenään. Kissat syntyivät hyvässä kodissa Maalahdessa keväällä 2018 ja muuttivat luovutusikäisenä pentueena Rovaniemelle. Heidät on kasvatettu kahvilatilassa, joka on nyt heidän reviirinsä ja kotinsa. Kissat ovat pennusta asti seurustelleet aktiivisesti ihmisten kanssa, ja he ovat tottuneet myös kaikenikäisiin lapsiin. Kissoilla on kahvilassa kiipeilyreittejä sekä oma parvi, jonne he voivat halutessaan vetäytyä päiväunille. Ikkunalla ja seinillä on riippumattoja, joissa kissat voivat makoilla ja nautiskella asiakkaiden antamasta rapsutuksesta ja hieronnasta. Kissojen wc-tilat ovat erillisessä siistissä huoneessa, jonne kissat kulkevat luukun kautta.

Kissakahvila on avoinna ma-pe klo 12-18 ja la klo 12-17. Herkkuhetken lisäksi voit napata kahvilasta ihanaa ostettavaa mukaan, kuten kahvia, teetä tai suklaanappeja. Kissakahvilan hyllystä löytyy myös kaikenlaista kissateemaista tavaraa itselle tai lahjaksi sekä leluja ja PrimaCat-herkkuja omalle kissalle. Tutustu kahvilaan www.kissakahvilafreija.com. Verkkokaupan tilaukset toimitetaan maksutta Rovaniemen alueelle. Postitus myös muualle Suomeen.

Tutustu myös muihin PrimaCatin yhteistyökumppaneihin: Tampereen Kissakahvila Purnauskikseen, Helsingin Kissakahvila Helkattiin sekä Kuopion Kissakahvila Tiramisuun!

Kissakahvila Freija tuotteet PrimaCat

 

Teksti ja kuvat: Kissakahvila Freija
 

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!