Kissanhiekka
 / 
Fresh-kissanhiekka

Green Apple valkoinen kissanhiekka

PrimaCat Fresh Green Apple
PrimaCat Fresh Green Apple hajustettu kissanhiekka
  • 100 % luonnollinen
  • Valkoinen hiekka
  • Laadukasta kalsiumbentoniittia
  • Erittäin imukykyinen
  • Helppo siivota
  • Raikas omenan tuoksu

Laadukas, valkoinen kissanhiekka täyttää kissasi kaikki toiveet. Kevyesti raikkaalla omenan tuoksulla hajustettu PrimaCat Fresh Green Apple -mikrokissanhiekka on kissanhiekkojen aatelia, joka helpottaa kissanomistajan jokapäiväistä hiekkalaatikon puhdistusta.

Miedosti hajustettu, raikkaan omenan tuoksuinen kissanhiekka kontrolloi hajuja sitoen epämiellyttävät tuoksut tiukasti itseensä. Hiekan raaka-aineena on 100 % luonnollinen ja laadukas kalsiumbentoniitti, joka on erittäin imukykyistä ja muodostaa kiinteän, helposti siivottavan paakun tehden hiekkalaatikon siivoamisesta nopeaa ja tehokasta. Hiekka on täysin luonnollista luonnonsavea, eikä sen valkoista väriä ole tehty kemiallisesti. Kissanhiekka on myös riittoisaa, sillä koko hiekkaa ei tarvitse vaihtaa siivouksen yhteydessä – poistat vain kiinteät paakut ja laatikko on jälleen puhdas! Lähes pölyämätön kissanhiekka pysyy hiekkalaatikossa eikä leviä pitäen kissasi valtakunnan putipuhtaana.

Hiekkalaatikon siivous: 
On tärkeää pitää kissanhiekkalaatikko puhtaana säännöllisesti, sillä kissa on erittäin tarkka hiekkalaatikon puhtaudesta. Poista kiinteät paakut hiekkalaatikosta päivittäin ja vaihda kissanhiekka kokonaan esimerkiksi viikoittain tai, kun hiekka ei ole enää hygieenistä. Kissanhiekkaa ei tule hävittää laittamalla sitä viemäriin tai kotikompostiin. 

Oletko vaihtamassa kissanhiekkaa? Kissat voivat olla hyvin tarkkoja käyttämästään kissanhiekasta ja kieltäytyä käymästä asioilla uuden kissanhiekan vaihtuessa hiekkalaatikkoon. Vaihtaessasi kissanhiekkaa, tee vaihdos vähitellen ripottelemalla ohut kerros uutta hiekkaa vanhan hiekan päälle. Kissan tottuessa uuden hiekan tuoksuun ja tekstuuriin, voit vaihtaa kokonaan kissanhiekkalaatikon sisällön uuteen hiekkaan.

Pakkauskoot:
5 l
10 l

Koostumus

Kalsiumbentoniitti, hajuste.

Valmistettu

Euroopassa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.