• Kätevänkokoinen pakkaus
  • Täysravinto
  • Viljaton ja sokeriton
  • Ei sisällä maissia, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia
  • Valmistettu Euroopassa

POISTUVA TUOTE

PrimaCat Kalaa sisältävä kissanmakkara on herkullista täysravintoa uudessa, innovatiivisessa pakkauksessa. Makkaramuoto helpottaa annostelua ja annoksen tasapainotettu täysravintosisältö takaa, että kissasi saa kaikki tarpeelliset ravintoaineensa päivittäin. Kissan ruokkiminen on taitolaji, joten kissanmakkarassa on haettu kissalle miellyttävää rakennetta ja suutuntumaa.

Kissa hyödyntää heikosti kasviperäisiä proteiineja, ja siksi kissanmakkaramme sisältävät vain eläinperäisiä proteiineja. Makkaran tauriini ja vitamiinisuhde on tasapainotettu. Kissanmakkaran resepti on sokeriton ja viljaton, eikä sisällä maissia, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia.

Eikö kalanmakuinen makkara maistunut tänään? Kokeile naudan- tai siipikarjanmakuista makkaraa.

Pakkauskoot:
80 g

Koostumus

Sika, siipikarja, silakka (min. 10 %), kasviperäiset hyytelöimisaineet, suola 0,1%.

Ravintoaineet

Proteiini 11,0 %, rasvapitoisuus 4,0 %, raakakuitu 0,8 %, tuhka 1,0 %, kosteus 80,0 %, kalsium 1850 mg/kg, fosfori 1850 mg/kg. Tauriini ja vitamiini tasapainotettu. Metabolinen energia: 840 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

Säilöntäaine: natriumnitriitti.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan.

Ruokintasuositus

Kissan paino5 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK3-4 kpl

Valmistettu

Virossa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.