• 90 % proteiinista eläinperäistä
  • Tuoretta kalkkunaa
  • Sopii painonhallintaan
  • Vehnätön ja maissiton
  • Ei lisättyä sokeria

PrimaCat Kalkkunaa aikuisille sisäkissoille on lihaisa kissanruoka kissasi päivittäiseen ruokintaan. Me tiedämme, että kissan ruokinta on taitolaji; sen vuoksi tämän kuivaruuan maku tulee tuoreesta kalkkunasta, joka houkuttelee lihansyöjäsi ruokakupin ääreen.

Kalkkunanmakuinen kissanruokamme soveltuu erityisen hyvin laihduttavalle kissalle, seniorikissalle tai sohvalla viihtyvälle kotikissalle, sillä sen alhainen rasvaprosentti tekee tuotteesta erinomaisen kissan optimaalisen painon hallintaan. Kissan luonnossa pyytämä riista on vähärasvaista, ja tästä syystä kissa saa kaikki tarvitsemansa ravinteet myös tästä vähärasvaisemmasta ruokavaihtoehdosta.

Eläinperäiset proteiinit ovat kissan tärkein energianlähde, ja siksi kaikkien kuivaruokiemme proteiinista 90 % on eläinperäistä. Korkean proteiinipitoisuutensa vuoksi kalkkunanmakuinen täysravintomme tukee lihaksiston hyvinvointia, kehitystä ja säilymistä läpi kissan elämän. Lisätty biotiini ja sinkki tukevat turkin ja ihon sekä kynsien hyvinvointia. Myös lisätty lohiöljy pitää huolen siitä, että kissasi turkki kiiltää ja pysyy kauniina. Hyvin sulavat psylliumkuidut edesauttavat ruuansulatuksen toimintaa ja ehkäisevät ikävien karvapallojen muodostumista.

PrimaCat-täysravinnot ovat aina vehnättömiä, ja poistimme resepteistämme myös maissin kissanomistajien toiveesta. Tuotteissamme ei ole koskaan lisättyä sokeria - lue lisää sokerin tuomista haitoista sivuiltamme. Tarkkaan suunnitellun reseptin luonnolliset prebiootit edistävät hyvälaatuisten suolistobakteerien kasvua ja tukevat kissan sisäelinten terveyttä sekä vatsan toimintaa. Viiden superfoodin sekoitus kaikissa kuivaruoissamme toimii luontaisena antioksidanttien lähteenä, jotta kissasi voi hyvin kaikissa elämänvaiheissa.

Pakkauskoot:
400 g
1,4 kg

Koostumus

Dehydratoitu kalkkuna 20 %, riisi, kaura, dehydratoitu kana 12 %, tuore kalkkuna 10 %, kananrasva, kuivattu omena, psyllium, lohiöljy, panimohiiva, kananmaksa, prebiootit MOS & FOS (200 mg/kg), superfood-sekoitus 500 mg/kg (tyrni, karpalo, kissanminttu, rosmariini, levä).

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 37 %, raakarasva 10 %, raakakuitu 4 %, kosteus 10 %, hehkutusjäännös 5,6 %, kalsium 1,4 %, fosfori 1 %, natrium 0,1 %, magnesium 0,06 %, Omega 3: 0,2 %, Omega 6: 1,5 %. Metabolinen energia: 3610 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini 20 000 I.U., D3-vitamiini 800 I.U., E-vitamiini 600 mg, koliinikloridi 2200 mg, biotiini 2 mg, sinkki 150 mg, rauta 50 mg, mangaani 60 mg, kaliumjodidi 3,5 mg, kupari 10 mg, seleeni 0,2 mg, tauriini 2000 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile kuivana tai haalealla vedellä kostutettuna. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Ruoka suositellaan tarjoiltavaksi vähintään kahdessa erässä päivän aikana.

Ruokintasuositus

Kissan paino2-3 kg3-5 kg5-7 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK40-55 g55-75 g75-100 g

Valmistettu

Tšekissä

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.