JOKAINEN KISSA ANSAITSEE KUNNON RUOKAA

Kissan ruuan vaihtaminen lihaisampaan ja terveellisempään ei ole lainkaan mahdotonta, kun siinä on apuna Fiksu vaihto. Tutustu Fiksuun vaihtoon ja varmista, että sinunkin kissasi saa kunnon ruokaa.

Voidakseen hyvin kissan pitää saada lihaisaa ruokaa joka päivä. Siitä huolimatta moni kissa syö yhä ruokaa, jossa on hyvin vähän lihaa.

Kissa voi kuitenkin olla ruokansa suhteen kovin valikoiva. Nirsous johtuu useimmiten kissan tottumisesta tiettyyn ruokaan. Siksi ruokavalion vaihtaminen ei aina käy helposti. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole, kunhan vaihdon tekee fiksusti.

Fiksuun vaihtoon tarvitaan yksinkertaisia asioita: Lihaisaa ja maistuvaa kissanruokaa, kärsivällisyyttä ja hieman aikaa sekä käytännön vinkkejä ja tukea muilta kissaihmisiltä. Lopputuloksena on terve ja tyytyväinen kissa. Siksi vaihtaminen todella kannattaa.

FIKSU VAIHTO TODELLA KANNATTAA

Lähetimme vuonna 2015 kahden viikon ruuat 300 kissaperheelle, jotka halusivat vaihtaa kissanruuat lihaisampaan. Lopputuloksena oli suuri joukko entistä tyytyväisempiä ja terveempiä kissoja. Uusi ruoka maistui hyvin, myös moni aiemmin nirsoillut kissa alkoi syödä monipuolisemmin ja reippaammin.

Lihaisamman ruokavalion myötä monien kissojen turkit ovat paremmassa kunnossa eivätkä silmät enää rähmi. Kissat ovat päässeet vatsaongelmistaan ja omistajat haju-haitoista. Luisevat kissat ovat pulskistuneet ja ylipainoiset hoikentuneet.

RUUAN LAADULLA ON SIIS VÄLIÄ JA TULOKSET NÄKYVÄT PIAN.

TUNNELMIA FIKSUSTA VAIHDOSTA

Tässä muutama makupala siitä, kuinka lihaisampaan ruokavalioon siirtyminen on sujunut. Seuraa muita tai jaa omia kokemuksiasi somessa #fiksuvaihto ja #deluxeprimacat

"Orvokki vei lihaisan saaliinsa muilta piiloon."

"Ekat maistiaiset ja jes! Hyvin maistui meidän nirsolle Milalle :)"

"Kuppi tyhjeni parissa minuutissa vaikka ei yleensä syö kuivaruokaa kovin innoissaan."

"Ruuat rinnakkain - vasemmalla vanha ruoka ja oikealla PrimaCat"

ALKUUN PÄÄSET HELPOSTI FIKSU VAIHTO -STARTTIPAKETILLA.

Nyt on lihaisaan, kissalle terveelliseen ruokavalioon siirtyminen näppärää ja todella edullista. Kokosimme yhteen pakettiin kaiken, mitä alkuun pääsemiseksi tarvitset. Ja kun saat sen nyt vieläpä puoleen hintaan, ei lihaisampaan kissanelämään totuttelu voisi helpommin käydä. Valitse kana tai kala. Pakettiin kuuluu lihaisa kuivaruoka, kaksi annospussia ja annostölkki. Tilaa starttipaketti täältä.

VINKIT FIKSUUN VAIHTOON

Tässä helppoja vinkkejä siihen, kuinka vähän nirsommankin kissan ruokavalion voi muuttaa paremmaksi.

1. Tarjoa 1–2 päivän ajan pieni annos uutta ruokaa vanhan ruuan rinnalla omassa kupissaan. Siten kissa tottuu uuden ruuan tuoksuun ja saa maistaa sitä halutessaan.

2. Sekoita seuraavaksi uutta ja vanhaa ruokaa samaan kuppiin. Laita alussa uutta ruokaa noin 1/5 ja lisää uuden ruokaa määrää asteittain seuraavina päivinä.

3. Noin viikon kuluttua voit tarjota kokonaan uutta ruokaa, jos kissa on oppinut syömään sitä yhdessä vanhan ruuan kanssa. Joillakin kissoilla voi mennä pidempäänkin. Jatka silloin sekoituksen tarjoamista ja tarjoa täysin uutta ruokaa myöhemmin uudelleen.

4. Jos sekoituskaan ei heti maistu, niin voit kokeilla myös näitä lisäkonsteja:

 • Lisää ruuan sekaan muutamia kissasi suosimia herkkupaloja.
 • Yhdistä sekoituksessa kuiva- ja märkäruokaa.
 • Käytä sekoituksessa lisänä esim. jauhelihaa.
 • Lämmitä ruokaa varovasti tai tarjoa se vähintään huoneenlämpöisenä.
 • Lorauta ruuan päälle hieman lientä tonnikalapurkista.

DELUXE PRIMACAT -RUOKAA ON HELPPO OSTAA

Kyllä. Lihaisaa ja vehnätöntä kissanruokaa saa nyt tavallisista kaupoista.

Lihansyöjän ruokavalion tarjoaminen kissallesi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Deluxe PrimaCat -kissanruokaa saa nimittäin kätevästi kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista ja päivittäistavaraliikkeistä. Ja koko kattaus kissallesi löytyy yhden merkin valikoimasta. Lisäksi Deluxe PrimaCat -ruokaa voit tilata myös suoraan kotiisi PetNetstore -nettikaupasta.

NÄILLÄ VINKEILLÄ ONNISTUT

Fiksu vaihto onnistuu, kun tarjolla on hyviä ja käytännössä testattuja vinkkejä sekä kissojen maistuvaksi havaitsemaa, lihaisaa kissanruokaa. Alla olevilla eväillä pääset kevyin kissanaskelin kohti parempaa ruokavaliota, helposti tavallisen marketin kautta.

KISSAN LIHAISA RUOKALISTA

Mitä tavallisen, lihaa rakastavan kissan tulisi syödä ja kuinka paljon?

Alla yksinkertainen perusmalli kissan monipuoliseen päivittäiseen ruokintaan. Malli on laskettu 5-kiloiselle aikuiselle kissalle. Määriä voi soveltaa oman kissan painon mukaan sekä kissan yksilölliset tarpeet ja elintavat huomioiden.

Lihanrakastajan päivittäinen Deluxe PrimaCat -kattaus:

 • noin 100 g eli kaksi annospussia fileelihaa
 • noin 80 g eli yksi tölkki annospateeta
 • noin 60 g eli pieni kupillinen täysravintoa.

Yhdelle aterialle sopiva annos on noin 50-80 grammaa.

Viereisessä kuvassa tavallisen lihaa rakastavan viiksekkään viikon ruokatarpeet.

(Huom. Tiineillä ja imettävillä emoilla, pennuilla sekä ylipainoisilla kissoilla on omat ruokintasuosituksensa. Lue lisää täältä.)

Tälle ostoslistalle koottujen suosikkiruokien avulla pääset helposti alkuun, kun haluat tarjota kissallesi lihaisampaa ruokaa.

Ostoslistalle on valittu suosituimmat ja kissojen mielestä maistuvimmat Deluxe PrimaCat -ruuat. Valikoimastamme löydät myös muita herkullisia makuvaihtoehtoja, joista saat koottua juuri sen omalle kissallesi maistuvimman kokonaisuuden.

Kissalle lihaa koko viikoksi eli Lihanrakastajan ostoslista:

 • 1 pussi Sizzling Salmon -täysravintoa
 • 4 pakettia Classy Chicken -annospussipaketteja
 • 7 tölkkiä Charming Chicken With Rich Rabbit -pateeta.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LIHAISIIN JA MAUKKAISIIN DELUXE PRIMACAT -TUOTTEISIIN

Takaisin alkuun