Rekisteriseloste

Evästeiden käyttö

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön.

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, jonka avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä.

Mikäli haluat ottaa evästeet pois käytöstä, voit poiskytkeä ne selainohjelmasi asetuksista. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

--------------------------------------------------------------------------------

Henkilötietolain (22.4.1999/523) 10 ja 24 §:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterin nimi
Prima Pet Premium Oy:n Primacat.com asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä
Prima Pet Premium Oy, Palmrothintie 2, 33950 Pirkkala, puh (03) 357 8950

Rekisteriasioista vastaava henkilö:
info@primapetpremium.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Primacat.com sivujen markkinoija on
Prima Pet Premium Oy.
Henkilötietojen käyttötarkoituksena on
Prima Pet Premium Oy:n ja käyttäjän välisen
asiakassuhteen hoito ja ylläpito,
Prima Pet Premium Oy:n liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen,
tilastollisen ja markkinatutkimuksen suorittaminen sekä Prima Pet Premium Oy:n mainonta, markkinointi ja suoramarkkinointi.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä
Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja Primacat.com verkkopalvelussa rekisteröityneistä luonnollisista henkilöistä.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään perustiedot, kuten nimi, yhteystiedot ja mahdollinen palautteen sisältö.

Rekisteröidyllä on mahdollista erota palvelusta sekä kieltää antamiensa tietojen käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma ilmoitus (puhelimitse, kirjeitse postin kautta, internetin kautta, henkilökohtaisesti paikan päällä tai muulla vastaavalla tavalla).

Tietojen luovutukset
Henkilötietoja ei luovuteta säännönmukaisesti rekisterin ulkopuolelle. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojausperiaatteet
Tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, palomuurin suojaamalle alueelle salasanan ja käyttäjätunnusten taakse. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin käyttöoikeus liittyy. Kirjalliset dokumentit säilytetään lukituissa tiloissa. Dokumenttien hävitys tehdään paperisilppurilla.

Rekisteritietojen tarkistus / korjaus
Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tai korjauttaa rekisterissä olevan virheellisen tiedon, on esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetussa asiakirjassa.

Tarkastus- ja korjauspyynnöt tulee toimittaa osoitteeseen Prima Pet Premium Oy / Asiakaspalvelu, ”Rekisteritietojen tarkastus ”tai ”Rekisteritietojen korjaus”, Palmrothintie 2, 33950 Pirkkala.